Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9
Nicolaas-meubelstofferderij-logo

Horecastofferingen

In de horeca is de eerste indruk belangrijk! Het interieur is daar een belangrijk onderdeel van. Voor horecastoffering ben je bij Meubelstoffeerderij Nicolaas aan het juiste adres.
Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om het interieur een nieuw uiterlijk te geven die past bij jouw horecagelegenheid.

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Mia TrigallezGoogle review
Lees verder
Mijn ervaring met Nicolaas is super positief. Hij dacht echt met me mee wat de best passende stof zou zijn, heeft super mooi werk geleverd en is heel service gericht. Ik kan hem van harte aanbevelen!
lianne colpaartGoogle review
Lees verder
Nicolaas heeft ons deskundig geadviseerd over een geschikte nieuwe stoffering. De bank werd opgehaald en weer teruggebracht volgens de aangegeven levertijd, en de prijs was passend. Kortom, we zijn helemaal tevreden.
Djuna SeevinckGoogle review
Lees verder
Hele fijne service, meneer kwam de stoel aan huis ophalen en daar kon je ook de stoffen bekijken. Heel veel keuze uit mooie kwaliteit.

Mogelijkheden horecastoffering

Met horecastoffering heb je talloze mogelijkheden om een nieuw uiterlijk te geven aan het interieur. Denk hierbij aan verschillende soorten stoffen, kleuren, printjes en logo’s. Wij gaan graag samen met jou in gesprek om de mogelijkheden door te nemen.

Bij Meubelstoffeerderij Nicolaas stofferen we allerlei soorten horecameubilair. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

De juiste bekleding

De juiste bekleding is voor iedereen anders. Bij horecagelegenheden houden we rekening met het intensieve gebruik en het gemak van reinigen. Onze stoffen zijn van hoge kwaliteit en zijn vuilafstotend, waterbestendig en zonwerend. Ideaal voor horecaondernemingen.

Deze klanten zijn je voor geweest

Piet Ekking
Lees verder
Ik heb mijn bank opnieuw laten stofferen bij Nicolaas. Het ziet er weer schitterend uit, zo goed als nieuw! Bedankt Nicolaas 🙂
Nicole Hilterman
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Jack Kaandorp
Lees verder
Mijn boot was duidelijk toe aan nieuwe stoffering. Nicolaas heeft puik werk geleverd en het resultaat mag er zeker zijn. Ik ga weer vrolijk het water op!
Previous
Next

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Is jouw horeca interieur toe aan een opknapbeurt? Wij denken graag met je mee. Vraag een vrijblijvende offerte op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken! Wij komen graag vrijblijvend bij jouw horecazaak langs om de mogelijkheden te bespreken.