Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9
Nicolaas-meubelstofferderij-logo

Barkrukken stofferen

Het meubilair in jouw horecazaak is enorm belangrijk. De uitstraling is het eerste wat gasten zien. Ze vormen, soms onbewust, direct een mening over het gevoel dat het interieur uitstraalt. Ook de barkrukken aan jouw bar spelen hierbij een belangrijke rol. Meubelstoffeerderij Nicolaas zorgt er voor dat jouw meubilair het juiste gevoel over brengt bij je gasten.

Creëer de juiste uitstraling in jouw horecazaak vandaag nog. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Barkrukken opnieuw laten stofferen

Heb jij barkrukken in jouw horecazaak, maar zijn ze aan vervanging toe door slijtage? Of passen ze simpelweg niet (meer) bij het gevoel dat je wilt uitstralen? Kies er dan voor om je barkrukken opnieuw te laten stofferen. Zo geef je het meubilair een tweede kans en kun je precies de uitstraling kiezen die je voor ogen hebt. Bij Meubelstoffeerderij Nicolaas bepaald jíj de volgende aspecten.

Kleuren

De kleur is alles bepalend voor de uitstraling van jouw barkrukken. Daarom kun je bij ons kiezen uit een tal aan kleuren. Of je nu gaat voor een neutrale kleur zoals beige, of een opvallende kleur zoals roze, wij denken graag met je mee voor de beste oplossing voor jouw horecazaak.

Merken

Om ervoor te zorgen dat jouw barkrukken worden voorzien van hoge kwaliteitsstof, werken wij uitsluitend met kwalitatief goede merken. Of je voorkeur nu uitgaat naar een leren bekleding, of een stoffen bekleding, alles is mogelijk.
artifort
rolf-benz-logo
leolux
natuzzi-italia
vitra
Gispen
gelderland-furniture
ligne-roset
cassina

Waarom kiezen voor Meubelstoffeerderij Nicolaas?

Meubelstoffeerderij Nicolaas heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het opnieuw stofferen van meubels. Deze jarenlange ervaring vertaalt zich naar een nauwkeurig advies voor jouw vraag. Samen zorgen we ervoor dat jouw meubelstuk een tweede leven krijgt en volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Nicole HiltermanGoogle review
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Phaedra MensenGoogle review
Lees verder
Onze barkrukken zijn weer als nieuw! Prachtig werk; value for money en supervriendelijke service. Alles wordt thuis opgehaald en gebracht- top!
lianne colpaartGoogle review
Lees verder
Wat ben ik blij met het resultaat, dankzij het opnieuw bekleden van stoel en bank door Nicolaas.Voor deze prijs heb je geen nieuwe bank.Héél vakkundig gedaan!

Reinigingsservice

Naast het opnieuw stofferen, kun je bij ons ook terecht voor het reinigen van barkrukken. Hiermee zien jouw barkrukken er weer zo goed als nieuw uit.

Wij bevinden ons in Den Hoorn en zijn vooral in Zuid-Holland altijd dichtbij. Meubel stofferen in Den Hoorn, Delft of elders in het land? Dat kan!

Gratis haal en breng service

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom halen wij gratis de barkrukken op, en brengen deze na het opnieuw stofferen gratis weer naar jouw locatie. Afhankelijk van de hoeveelheid werk, ontvang je de gestoffeerde barkrukken binnen 3 weken terug.

Wij bevinden ons in Den Hoorn en zijn vooral in Zuid-Holland altijd dichtbij. Meubel stofferen in Den Hoorn, Delft of elders in het land? Dat kan!

Werkgebied

Vaak krijgen wij de vraag wat ons werkgebied is. Wij zijn gevestigd in Den Hoorn, waardoor we in heel Zuid-Holland snel bij jou ter plekke zijn om je vragen te bespreken. Woon je buiten Zuid-Holland, maar wil je graag jouw barkrukken opnieuw laten stofferen? Geen enkel probleem! Of je nu in Den Helder, Amsterdam, Eindhoven of de uitzoek van Zeeland woont, wij maken graag een afspraak om bij jou op locatie de barkrukken te bekijken en wensen te bespreken.

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw barkrukken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Liever direct een vrijblijvende offerte? Ook dat is mogelijk via ons offerteformulier. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.