Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9
Nicolaas-meubelstofferderij-logo

Meubelreparatie

Met een meubelreparatie geef je oude meubels een tweede kans. Is de bank of stoel doorgezakt en wil je deze laten repareren? Geen probleem, Meubelstoffeerderij Nicolaas helpt je graag. Wij bekijken de zwakke plekken en de mogelijkheden.

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

LianneGoogle review
Lees verder
Wat ben ik blij met het resultaat, dankzij het opnieuw bekleden van stoel en bank door Nicolaas.Voor deze prijs heb je geen nieuwe bank.Héél vakkundig gedaan!
EmanuelaGoogle review
Lees verder
Great service. I contacted them to change the cover of my couch. Nicolaas came to my place and we selected the texture together. He gave me plenty of tips and advices. They picked up my couch and brought it back in 10 days. Couch looks amazing and we are very happy with it! Highly recommended for quality and kindness 🤗
MiaGoogle review
Lees verder
Wij zijn super blij met deze stoffeerderij. Onze stoelen zijn mooi bekleed en goed afgewerkt. Nicolaas heeft goed geluisterd naar onze wensen. Ook de kussentjes in de stoelen zijn mooi gemaakt. Toppie! Ik raad dit bedrijf echt aan.
Caravan of camper herstofferen

Geef meubels een tweede kans

Meubels worden dagelijks gebruikt waardoor de kwaliteit na verloop van tijd vermindert. De bank zakt in of er zit een scheur in de bekleding. Nieuwe meubels kosten veel geld en zijn niet duurzaam. Laat daarom je meubels repareren door een specialist! Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Meubelstoffeerderij Nicolaas zorgt ervoor dat jouw meubels er weer uitzien als nieuw.

Ook zakelijke meubelreparatie

Meubelstoffeerderij Nicolaas verzorgt ook zakelijke meubelreparatie. Bij horecagelegenheden, kantoormeubelen of grote partijen nemen wij de reparatie uit handen. Onze stoffen zijn van hoge kwaliteit en zijn vuilafstotend, waterbestendig en zonwerend. Ideaal voor bijvoorbeeld barkrukken binnen een horecaondernemingen.

stoel stofferen interieur blauw

Elke kleur en stof

Voor de liefhebbers van een klassieke uitstraling bieden wij premium leersoorten in rijke aardetinten, terwijl degenen die een modern tintje wensen, kunnen kiezen uit onze reeks levendige synthetische stoffen met unieke patronen.

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Zijn jouw meubels toe aan een opknapbeurt? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag bij je thuis langs om het meubelstuk te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.