Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Camper & caravan stofferingen

Een camper of caravan een compleet nieuw ‘innerlijk’ geven? Laat jouw camper of caravan stofferen door Nicolaas Meubelstoffeerderij. Zo kun je met een compleet nieuwe stoffering fijn op reis.

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

lianne colpaartGoogle review
Lees verder
Wat ben ik blij met het resultaat, dankzij het opnieuw bekleden van stoel en bank door Nicolaas.Voor deze prijs heb je geen nieuwe bank.Héél vakkundig gedaan!
Mia TrigallezGoogle review
Lees verder
Wij zijn super blij met deze stoffeerderij. Onze stoelen zijn mooi bekleed en goed afgewerkt. Nicolaas heeft goed geluisterd naar onze wensen. Ook de kussentjes in de stoelen zijn mooi gemaakt. Toppie! Ik raad dit bedrijf echt aan.
Fleur BrejaartGoogle review
Lees verder
Twee oude eettafel stoeltjes laten bekleden. Super resultaat. Contact verliep prettig, duidelijk en snel. Heel blij met het resultaat, de stoeltjes kunnen weer jaren mee. Een aanrader!!
camper & caravan stofferingen

Mogelijkheden camper & caravan stofferingen

Herstoffering kan de levensduur van jouw camper of caravan aanzienlijk verlengen. Het biedt je de mogelijkheid om jouw interieur te vernieuwen en aan te passen aan jouw persoonlijke stijl, terwijl je de kwaliteit en het comfort behoudt.

Deze klanten zijn je voor geweest

Piet Ekking
Lees verder
Ik heb mijn bank opnieuw laten stofferen bij Nicolaas. Het ziet er weer schitterend uit, zo goed als nieuw! Bedankt Nicolaas 🙂
Nicole Hilterman
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Jack Kaandorp
Lees verder
Mijn boot was duidelijk toe aan nieuwe stoffering. Nicolaas heeft puik werk geleverd en het resultaat mag er zeker zijn. Ik ga weer vrolijk het water op!
Vorige
Volgende
nicolaas team familie foto

Haal- en Brengservice

Onze haal- en brengservice maakt het proces van herstoffering nog gemakkelijker. We halen alle kussens uit jouw camper of caravan en nemen deze mee voor herstoffering.

De meeste kussens zitten los, maar sommige worden gedemonteerd om zo eenvoudig te herstofferen. Geen zorgen, wij zorgen voor het complete proces. Benieuwd hoe lang het precies duurt? Neem contact met ons op.

Meubelstoffering

Onze ervaren stoffeerders kunnen meubilair zoals banken en bedden in campers en caravans herstofferen. Voor campers is de bestuurderstoel en bijrijdersstoel eenvoudig te stofferen omdat hier een hoes overheen zit. Deze hoes kunnen we ook loshalen en op maat maken in de nieuwe stof.

Nieuwe Stoffering

Wil je een volledig nieuwe look in de camper of caravan? We bieden nieuwe stoffering voor campers en caravans, inclusief het op maat maken van nieuwe hoezen voor stoelen.

Al meer dan 45 jaar ervaring


Een caravan of camper wordt vaak gezien als een tweede huis doordat er veel tijd wordt doorgebracht. Na verloop van tijd ga je merken dat het meubilair er versleten uitziet of toe is aan een nieuwe uitstraling. Meubelstoffeerderij Nicolaas helpt je hier graag bij. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw stofferen van meubilair in campers en caravans.

Met de vaak beperkte ruimte in een camper of caravan, wil je ervoor zorgen dat het meubilair er netjes uitziet. De specialisten van Meubelstoffeerderij Nicolaas kijken naar de mogelijkheden in jouw camper of caravan en gaan we de uitdaging aan om jouw tweede huis een nieuw leven te geven. Tijdens een vrijblijvende afspraak komen we graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Tijdens het gesprek is er de mogelijkheid om diverse stoffen, printjes en kleuren te bekijken.​

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Is het interieur van jouw camper of caravan toe aan een opknapbeurt? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken! Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om jouw caravan of camper te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.