Gratis ophalen & brengen

Camper & caravan stofferingen

Een camper of caravan wordt vaak gezien als een tweede huis doordat er veel tijd wordt doorgebracht. Na verloop van tijd ga je merken dat het meubilair er versleten uitziet of toe is aan een nieuwe uitstraling. Meubelstoffeerderij Nicolaas helpt je hier graag bij. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw stofferen van meubilair in campers en caravans.

camper & caravan stofferingen

Mogelijkheden camper & caravan stofferingen

Met de vaak beperkte ruimte in een camper of caravan, wil je ervoor zorgen dat het meubilair er netjes uitziet. De specialisten van Meubelstoffeerderij Nicolaas kijken naar de mogelijkheden in jouw camper of caravan en gaan we de uitdaging aan om jouw tweede huis een nieuw leven te geven. Tijdens een vrijblijvende afspraak komen we graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Tijdens het gesprek is er de mogelijkheid om diverse stoffen, printjes en kleuren te bekijken.

Deze klanten zijn je voor geweest

Piet Ekking
Lees verder
Ik heb mijn bank opnieuw laten stofferen bij Nicolaas. Het ziet er weer schitterend uit, zo goed als nieuw! Bedankt Nicolaas 🙂
Nicole Hilterman
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Jack Kaandorp
Lees verder
Mijn boot was duidelijk toe aan nieuwe stoffering. Nicolaas heeft puik werk geleverd en het resultaat mag er zeker zijn. Ik ga weer vrolijk het water op!
Previous
Next

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Is het interieur van jouw camper of caravan toe aan een opknapbeurt? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken! Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om jouw caravan of camper te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.