Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Over ons

Meubelstoffeerderij Nicolaas heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van meubels. Al meer dan drie generaties zijn wij gespecialiseerd in het op authentiek wijze opnieuw stofferen van meubels, horecagelegenheden, boten & jachten, campers & caravans- en projecten.

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Gratis ophalen & brengen

Meubelstoffeerderij Nicolaas levert de beste service tegen een scherpe prijs. Zo halen we jouw meubels gratis bij je thuis op en brengen we deze ook weer gratis terug. Je betaalt dus alleen de nieuwe stoffering- of reparatiekosten.

meubelstoffering

Persoonlijke aanpak

Het bekleden van een bank of stoel is persoonlijk. Welk type stof, kleur of patroon past het beste bij jou en de stoel? Ook de kleurperceptie is anders in iedere ruimte, daarom maken we graag een vrijblijvende afspraak bij jou op locatie. Zo kunnen we een goede indicatie geven van de mogelijkheden en het eindresultaat.

Onze werkwijze

Bij meubelstoffeerderij Nicolaas herstellen wij jouw geliefde meubelstukken, waarbij we de stukken opknappen en een tweede leven geven. Door onze jarenlange ervaring en ambachtelijke stofferingstechnieken, laten we jouw oude en versleten meubels weer stralen als nooit van tevoren.

Benieuwd welke kosten je kan verwachten? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan: 

Stap 1: Deel je meubel met ons

Stuur ons via mail of whatsapp een foto van jouw meubel en eventuele voorkeur voor stof / leder

Stap 2: Ontvang een kostenindicatie

Binnen 24 uur ontvang je een indicatie van de kosten

Stap 3: Persoonlijk advies aan huis

Bij Interesse maken we een afspraak en komen we aan huis langs om de mogelijkheden te bespreken met ons stalenboek.

Stap 4: Duidelijke prijs, geen verrassingen

We bepalen een duidelijke prijs vooraf, geen verrassingen achteraf

kaart werkgebied

Werkgebied

Vaak krijgen wij de vraag wat ons werkgebied is. Wij zijn gevestigd in Den Hoorn, waardoor we in heel Zuid-Holland snel bij jou ter plekke zijn om je vragen te bespreken. Woon je buiten Zuid-Holland, maar wil je graag jouw barkrukken opnieuw laten stofferen? Geen enkel probleem! Of je nu in Den Helder, Amsterdam, Eindhoven of de uithoek van Zeeland woont, wij maken graag een afspraak om bij jou op locatie de barkrukken te bekijken en wensen te bespreken.

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw barkrukken? Neem contact met ons op voor een afspraak. Liever direct een vrijblijvende offerte? Ook dat is mogelijk via ons offerteformulier. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.