Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9
Nicolaas-meubelstofferderij-logo

Stoel stofferen

Is de bekleding van jouw stoel versleten of kapot? Laat de bekleding herstellen door specialisten! Door een nieuwe stoffering ziet jouw stoel er weer uit als nieuw en zit deze weer comfortabel. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Blijf niet te lang zitten op een kapotte stoel, maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op!

stoel stofferen interieur blauw

Stoel opnieuw stofferen

De bekleding van een stoel kan op verschillende plekken versleten zijn. Is de rugleuning van de stoel bijvoorbeeld nog in perfecte staat, maar is de zitting versleten of kapot, of juist andersom? Dan repareren wij alleen het versleten onderdeel van de stoel. In de meeste gevallen is het echter noodzakelijk om de stoel volledig opnieuw te stofferen. Dit bespreken we samen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

Laat je stoel bekleden door Meubelstoffeerderij Nicolaas

Meubelstoffeerderij Nicolaas heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van stoelen. Al drie generaties lang geven wij gebruikte stoelen een nieuw leven. Of het nu gaat om een tweede leven, derde leven, vierde leven… Met het opnieuw bekleden van een stoel gaat deze weer lange tijd mee en is de stoel weer zo goed als nieuw!

Caravan of camper herstofferen

Kosten stoel stofferen

De kosten voor het laten stofferen van een stoel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de soort stoel, de hoeveelheid stoelen en de materiaalkeuze. Wij komen vrijblijvend bij je aan huis langs om de stoelen te bekijken. Hierbij geven we je een advies en prijsindicatie.

horeca Barkrukken stofferen

Kies voordelig, kies Meubelstoffeerderij Nicolaas

Meubelstoffeerderij Nicolaas levert de beste service tegen een scherpe prijs. Daarom halen we jouw stoel gratis bij je thuis op en brengen we deze ook weer gratis terug. Je betaalt dus alleen de nieuwe stoffering- of reparatiekosten.

Locaties

Wij staan voor je klaar in heel West-Nederland. Of je nu woont in Den Helder, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of in de uitzoek van Zeeland, wij komen bij je langs!

Stoffen stoel laten reinigen

Last van hardnekkige vlekken op je geliefde stoel? Ook dan ben je bij Meubelstoffeerderij Nicolaas aan het juiste adres. Wij reinigen de stoffen stoel vakkundig en zorgen ervoor dat deze weer zo goed als nieuw bij je thuis geleverd wordt. Is de vlek té hardnekkig en krijgen wij deze er niet uit? Dan informeren wij je hier uiteraard over en bespreken we de andere mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Wil je graag dat wij bij je thuis langskomen om de mogelijkheden voor jouw stoelen te bespreken? Maak direct een afspraak via onze website! Liever direct een offerte? Vul ons offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.