Gratis ophalen & brengen

Reinigen

Je kent het vast wel, je hebt een mooie stoffen stoel of bank met een hardnekkige vlek die je maar niet weg krijgt. Het lijkt een onmogelijke klus, maar Meubelstoffeerderij Nicolaas klaart voor jou de klus! Onze reinigingsservice zorgt ervoor dat jouw meubelstuk weer schoon is en er zo goed als nieuw uit ziet. Wij zijn experts in meubelreiniging. Zo kun je weer genieten van het mooie pronkstuk!

Mogelijkheden meubel-reinigingsservice

Je kunt bij ons terecht voor onder andere het reinigen van

Meubelstoffering Den Haag

Geef meubels een tweede kans

Meubels worden dagelijks gebruikt waardoor de kwaliteit na verloop van tijd vermindert. De bank zakt in of er zit een scheur in de bekleding. Nieuwe meubels kosten veel geld en zijn niet duurzaam. Laat daarom je meubels repareren door een specialist! Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.Laat je bankstel reinigen. Of het nou gaat om een leren bank schoonmaken, een stoffen bank schoonmaken of een bank laten reinigen. Meubelstoffeerderij Nicolaas zorgt ervoor dat jouw meubels er weer uitzien als nieuw. Nicolaas is expert in meubels reinigen.

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Wil je jouw meubels graag laten reinigen, repareren of opnieuw laten stofferen? Bij Nicolaas ben je aan het juiste adres, wij zullen met de beste materialen en expertise je bank reinigen en de bank schoonmaken zodat je hier weer van kunt genieten. Neem dan direct contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de meubels te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.