Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Projectstofferingen

Met projectstofferingen bedoelen we stofferingen voor onder andere scholen, musea, kantoren en ziekenhuizen. Bij deze locaties komen er dagelijks veel klanten of gasten. De uitstraling en functionaliteiten van het stof zijn dan ook erg belangrijk op deze plekken. Wij adviseren een stof die past bij de uitstraling van de organisatie en die functioneel is.

Caravan of camper herstofferen

Mogelijkheden projectstofferingen

Projectstofferingen zijn altijd anders en vereisen een duidelijk plan. Een school heeft bijvoorbeeld andere wensen qua uitstraling dan een museum. Naast een goede uitstraling denken ook mee met de functionaliteiten. Voor een tandarts is het belangrijk om een stof te gebruiken dat gemakkelijk schoon te maken is en een rustige uitstraling heeft.

We helpen je bij:

Kantoor stoffering

Een goede uitstraling is belangrijk voor elk bedrijf, en de stoffering van stoelen, banken en vloeren speelt daarin een grote rol. Met de juiste stoffering kun je het gewenste imago uitstralen, of dat nu een luxe of moderne uitstraling is. Bij Meubelstoffeerderij Nicolaas ben je aan het juiste adres voor kantoorstoffering. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor herstoffering of reparaties aan je meubilair.

Advies op maat

Meubelstoffeerderij Nicolaas helpt graag met advies op maat voor jouw projectstoffering. Dit advies is een belangrijk onderdeel van de projectstoffering, omdat geen enkel project hetzelfde is. Wij kijken naar de specifieke situatie en maken daarop een planning en offerte voor de projectstoffering. Benieuwd wat Meubelstoffeerderij Nicolaas voor jouw project kan betekenen? Neem contact op of maak direct een afspraak voor een offerte op maat.

Professionele stoffering

Meubelstoffeerderij Nicolaas heeft meer dan 45 jaar ervaring in projectstoffering. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van het stofferingsproject, zodat de locatie snel weer in gebruik kan worden genomen. Wij werken met stoffen van de beste kwaliteit om het mooiste resultaat te bereiken. Bovendien heeft een kwalitatieve stof een langere levensduur, waardoor deze langer meegaat en duurzamer is. Dat doen we met producten van de volgende merken:

  • Artifort
  • Rolf Benz
  • Leolux
  • Natuzzi Italia
  • Vitra
  • Gispen
  • Gelderland
  • Ligne Roset
  • Cassina


Meubelstoffeerderij Nicolaas staat voor vakmanschap en is gespecialiseerd in projectstoffering. Of het nu gaat om het stofferen van een kantoor, museum, ziekenhuis of school, bij ons ben je aan het juiste adres.

Deze klanten zijn je voor geweest

Piet Ekking
Lees verder
Ik heb mijn bank opnieuw laten stofferen bij Nicolaas. Het ziet er weer schitterend uit, zo goed als nieuw! Bedankt Nicolaas 🙂
Nicole Hilterman
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Jack Kaandorp
Lees verder
Mijn boot was duidelijk toe aan nieuwe stoffering. Nicolaas heeft puik werk geleverd en het resultaat mag er zeker zijn. Ik ga weer vrolijk het water op!
Vorige
Volgende

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Zoek je een expert op het gebied van projectstoffering? Meubelstoffeerderij Nicolaas helpt je graag! Vraag een vrijblijvende offerte op of maak een afspraak! Wij komen graag bij jouw organisatie, bedrijf of school langs om de mogelijkheden te bespreken.