Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9
Nicolaas-meubelstofferderij-logo

Projectstofferingen

Met projectstofferingen bedoelen we stofferingen voor onder andere scholen, musea, kantoren en ziekenhuizen. Bij deze locaties komen er dagelijks veel klanten of gasten. De uitstraling en functionaliteiten van het stof zijn dan ook erg belangrijk op deze plekken. Wij adviseren een stof die past bij de uitstraling van de organisatie en die functioneel is.

Caravan of camper herstofferen

Mogelijkheden projectstofferingen

Projectstofferingen zijn altijd anders en vereisen een duidelijk plan. Een school heeft bijvoorbeeld andere wensen qua uitstraling dan een museum. Naast een goede uitstraling denken ook mee met de functionaliteiten. Voor een tandarts is het belangrijk om een stof te gebruiken dat gemakkelijk schoon te maken is en een rustige uitstraling heeft.

Deze klanten zijn je voor geweest

Piet Ekking
Lees verder
Ik heb mijn bank opnieuw laten stofferen bij Nicolaas. Het ziet er weer schitterend uit, zo goed als nieuw! Bedankt Nicolaas 🙂
Nicole Hilterman
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Jack Kaandorp
Lees verder
Mijn boot was duidelijk toe aan nieuwe stoffering. Nicolaas heeft puik werk geleverd en het resultaat mag er zeker zijn. Ik ga weer vrolijk het water op!
Previous
Next

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Zoek je een expert op het gebied van projectstoffering? Meubelstoffeerderij Nicolaas helpt je graag! Vraag een vrijblijvende offerte op of maak een afspraak! Wij komen graag bij jouw organisatie, bedrijf of school langs om de mogelijkheden te bespreken.