Gratis ophalen & brengen

Bank stofferen

Is de bekleding van jouw bank aan vervanging toe? Laat jouw bank opnieuw stofferen door specialisten! Ben je niet meer blij met jouw bank omdat hij versleten is of omdat je het uiterlijk gewoon niet meer mooi vindt? Wacht dan niet langer en laat jouw bank opnieuw stofferen door Meubelstoffeerderij Nicolaas. Door een nieuwe stoffering ziet jouw bank er weer uit als nieuw en zit deze weer comfortabel.

Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag bij je langs om jouw wensen en de mogelijkheden van het laten stofferen van je bank te bespreken.

Een deel van de bank opnieuw laten stofferen

Een bank kan op verschillende plekken versleten zijn. Zo komt het soms voor dat alleen het zitvlak is versleten, maar de rest van de bank nog in perfecte staat is. Is dit bij jou het geval?

Dan kunnen wij in overleg enkel het versleten gedeelte opnieuw bekleden met stof. In de meeste gevallen is het echter wel nodig om de gehele stof van de bank te vervangen. Dit bespreken wij met je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis.

Laat je bank stofferen door Meubelstoffeerderij Nicolaas

Is je (hoek)bank, tuinbank of het meubilair in bijvoorbeeld een horecazaak toe aan een nieuwe stoffering? Meubelstoffeerderij Nicolaas heeft meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van allerlei soorten banken. Al drie generaties lang geven wij gebruikte banken een nieuw leven. Of het nu gaat om een tweede leven, derde leven, vierde leven… Je bank is na het opnieuw stofferen weer als nieuw en gaat dan weer een lange tijd mee!

Wat kunnen we stofferen naast banken?

Haal en breng service

Regelmatig ontvangen we vragen over halen/brengen van meubels. Het ophalen en wegbrengen is onderdeel van de service die Nicolaas Meubelstoffeerderij aanbiedt. Binnen 3 weken heb je jouw meubelstuk terug in huis in een compleet nieuw jasje. 

Wij bevinden ons in Den Hoorn en zijn vooral in Zuid-Holland altijd dichtbij. Meubel stofferen in Den Hoorn, Delft of elders in het land? Dat kan!

Wat kost het om een bank opnieuw te laten stofferen?

De kosten van het laten stofferen van een bank zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kun je denken aan het soort bank, de materiaalkeuze van de stof en de afmeting van de bank. Uiteindelijk is een nieuwe stoffering op je bank vaak toch een stuk voordeliger dan een heel nieuw bankstel. Wij komen vrijblijvend bij je thuis om de bank te bekijken, waarna wij je een advies en prijsindicatie geven.

Voordelig een meubelstuk laten stofferen

Meubelstoffeerderij Nicolaas levert de beste service tegen een scherpe prijs. Wij halen jouw bank gratis bij je thuis op en brengen hem na de nieuwe stoffering ook weer gratis bij je terug. Je betaalt dus alleen voor de nieuwe stoffering- en of reparatiekosten.

Merken

Meubelstoffeerderij Nicolaas werkt met diverse merken

Wij komen bij je langs

Wij staan voor je klaar in heel West-Nederland. Of je nu woont in Den Helder, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of in de uithoek van Zeeland, wij komen bij je langs!

Stoffen bank professioneel laten reinigen

Is je bankstel door de jaren heen vuil en verkleurd geworden? Of is er onlangs iets op gevallen? Koop dan niet direct een nieuwe bank en laat ons jouw bank professioneel reinigen en/of stofferen. Het laten reinigen van een bank is vaak een fractie van de prijs voor een nieuwe bank.

Lees hier meer over het laten reinigen van jouw bank. 

Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte op!

Wil je graag de mogelijkheden voor jouw bank bespreken? Maak dan direct een afspraak via onze website of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.