Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9
Nicolaas-meubelstofferderij-logo

Bank stofferen

Is de bekleding van jouw bank aan vervanging toe? Laat jouw bank opnieuw stofferen door specialisten! 

Wij komen graag bij je langs voor vrijblijvend advies en bieden een gratis ophaal & breng serviceMaak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

LianneGoogle review
Lees verder
Wat ben ik blij met het resultaat, dankzij het opnieuw bekleden van stoel en bank door Nicolaas.Voor deze prijs heb je geen nieuwe bank.Héél vakkundig gedaan!
Han en LennekeGoogle review
Lees verder
Vandaag de bank weer terug ontvangen. Wat is deze weer mooi geworden. Top bedrijf. Dank je wel voor al jullie moeite. Fijn en eerlijk bedrijf meubelstoffeerderij Nicolaas👌🏽
YvonneGoogle review
Lees verder
Nicolaas heeft ons deskundig geadviseerd over een geschikte nieuwe stoffering. De bank werd opgehaald en weer teruggebracht volgens de aangegeven levertijd, en de prijs was passend. Kortom, we zijn helemaal tevreden.

Een deel van de bank opnieuw laten stofferen

Ben je niet meer blij met jouw bank omdat hij versleten is of omdat je het uiterlijk gewoon niet meer mooi vindt? Wacht dan niet langer en laat jouw bank opnieuw stofferen door Meubelstoffeerderij Nicolaas. Door een nieuwe stoffering ziet jouw bank er weer uit als nieuw en zit deze weer comfortabel.

Een bank kan op verschillende plekken versleten zijn. Zo komt het soms voor dat alleen het zitvlak is versleten, maar de rest van de bank nog in perfecte staat is. Is dit bij jou het geval?

Dan kunnen wij in overleg enkel het versleten gedeelte opnieuw bekleden met stof. In de meeste gevallen is het echter wel nodig om de gehele stof van de bank te vervangen. Dit bespreken wij met je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis.

bank stofferen testen

Laat je bank stofferen door Meubelstoffeerderij Nicolaas

Is je (hoek)bank, tuinbank of het meubilair in bijvoorbeeld een horecazaak toe aan een nieuwe stoffering? Meubelstoffeerderij Nicolaas heeft meer dan 45 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van allerlei soorten banken. Al drie generaties lang geven wij gebruikte banken een nieuw leven. Of het nu gaat om een tweede leven, derde leven, vierde leven… Je bank is na het opnieuw stofferen weer als nieuw en gaat dan weer een lange tijd mee!

Haal en breng service

Regelmatig ontvangen we vragen over halen/brengen van meubels. Het ophalen en wegbrengen is onderdeel van de service die Nicolaas Meubelstoffeerderij aanbiedt. Binnen 3 weken heb je jouw meubelstuk terug in huis in een compleet nieuw jasje. 

Wij bevinden ons in Den Hoorn en zijn vooral in Zuid-Holland altijd dichtbij. Meubel stofferen in Den Hoorn, Delft of elders in het land? Dat kan!

Wat kunnen we stofferen naast banken?

Wij komen bij je langs

Wij staan voor je klaar in heel West-Nederland. Of je nu woont in Den Helder, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of in de uithoek van Zeeland, wij komen bij je langs!

Caravan of camper herstofferen

Wat kost het om een bank opnieuw te laten stofferen?

De kosten van het laten stofferen van een bank zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kun je denken aan het soort bank, de materiaalkeuze van de stof en de afmeting van de bank. Uiteindelijk is een nieuwe stoffering op je bank vaak toch een stuk voordeliger dan een heel nieuw bankstel. Wij komen vrijblijvend bij je thuis om de bank te bekijken, waarna wij je een advies en prijsindicatie geven.

bank stofferen nicolaas

Voordelig een meubelstuk laten stofferen

Meubelstoffeerderij Nicolaas levert de beste service tegen een scherpe prijs. Wij halen jouw bank gratis bij je thuis op en brengen hem na de nieuwe stoffering ook weer gratis bij je terug. Je betaalt dus alleen voor de nieuwe stoffering- en of reparatiekosten.

Merken

Meubelstoffeerderij Nicolaas werkt met diverse merken

ligne-roset

Stoffen bank professioneel laten reinigen

Is je bankstel door de jaren heen vuil en verkleurd geworden? Of is er onlangs iets op gevallen? Koop dan niet direct een nieuwe bank en laat ons jouw bank professioneel reinigen en/of stofferen. Het laten reinigen van een bank is vaak een fractie van de prijs voor een nieuwe bank.

Lees hier meer over het laten reinigen van jouw bank. 

Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte op!

Wil je graag de mogelijkheden voor jouw bank bespreken? Maak dan direct een afspraak via onze website of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.