Gratis ophalen & brengen

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Meubelstoffering

Is de bekleding van de stoel of bank versleten? Laat het herstellen door onze specialisten! Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en geven jouw meubels een nieuw jasje. Een meubel is veel meer dan een comfortabel stuk in het interieur. Een bank, stoel of ander zitmeubel is met de juiste bekleding een blikvanger. Wij gaan graag met jou in gesprek om de wensen en mogelijkheden door te spreken.

Onze klanten beoordelen ons met 4,9

Han en LennekeGoogle review
Lees verder
Vandaag de bank weer terug ontvangen. Wat is deze weer mooi geworden. Top bedrijf. Dank je wel voor al jullie moeite. Fijn en eerlijk bedrijf meubelstoffeerderij Nicolaas👌🏽
Jacqueline BsibsiGoogle review
Lees verder
Heel goed! Snel en prettig kontakt, goede duidelijke info en zo aan de telefoon snel geregeld. Op vrij korte termijn de afspraak. Ik heb weer een prachtige schone bank voor een vriendelijke prijs! Warm aanbevolen, ik zeg doen!
lianne colpaartGoogle review
Lees verder
Wat ben ik blij met het resultaat, dankzij het opnieuw bekleden van stoel en bank door Nicolaas.Voor deze prijs heb je geen nieuwe bank.Héél vakkundig gedaan!

Stap 1: Deel je meubel met ons

Stuur ons via mail of whatsapp een foto van jouw meubel en eventuele voorkeur voor stof / leder

Stap 2: Ontvang een kostenindicatie

Je ontvangt een indicatie van de kosten

Stap 3: Persoonlijk advies aan huis

Bij Interesse maken we een afspraak en komen we aan huis langs om de mogelijkheden te bespreken met ons stalenboek.

Stap 4: Duidelijke prijs, geen verrassingen

We bepalen een duidelijke prijs vooraf, geen verrassingen achteraf

projectstofferingen

Waarom meubelstoffering?

Meubelstofferingen zijn een goede uitkomst wanneer de meubels nog in goede staat zijn maar de bekleding een opfrisbeurt kan gebruiken. Ook wanneer je een nieuwe uitstraling wilt geven aan je meubels is meubelstoffering een goede oplossing.

Gebruikte meubels hebben soms ook een emotionele waarde. Wij gaan voorzichtig en met respect met de meubels om en zorgen ervoor dat de bekleding er weer tiptop uitziet.

Meubelstoffering is in veel gevallen een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw meubelstuk. Dat is niet alleen beter voor de portemonnee maar ook voor het milieu.

Meubel laten stofferen

Voor meubelstofferingen zit je bij Nicolaas Meubelstoffeerderij goed. Met meer dan 45 jaar aan ervaring verzorgen wij jouw meubels op de best mogelijke manier. Maar, hoe gaat het meubel stofferen in zijn werk?

Hoe werkt meubel stofferen?

Een meubel laten stofferen door Nicolaas Meubelstoffeerderij werkt eenvoudig. Wij komen vrijblijvend bij je langs met een grote collectie stoffen en leder stalen om de mogelijkheden van stofferingen te bespreken.

Bij jou thuis berekenen we vooraf de definitieve prijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Het is mogelijk om een prijsindicatie te geven op basis van een foto van het meubelstuk. De indicatie is dan voor het arbeid en het aantal metrage stof. Wel zijn we afhankelijk van de soort stof dus horen we graag jouw voorkeur. Zo kunnen wij een betere indicatie geven.

Wat kunnen we stofferen?

Haal en breng service

Regelmatig ontvangen we vragen over halen/brengen van meubels. Het ophalen en wegbrengen is onderdeel van de service die Nicolaas Meubelstoffeerderij aanbiedt. Binnen 3 weken heb je jouw meubelstuk terug in huis in een compleet nieuw jasje. 

Wij bevinden ons in Den Hoorn en zijn vooral in Zuid-Holland altijd dichtbij. Meubel stofferen in Den Hoorn, Delft of elders in het land? Dat kan!

Mogelijkheden stofferen

Binnen het stofferen zijn er tal van mogelijkheden. Naast verschillende meubels, zijn er ook merken, kleuren en varianten waar wij mee werken.

Merken

De merken waar wij mee werken zijn: Artifort, Rolf Benz, Leolux, Natuzzi Italia, Vitra, Gispen, Gelderland, Ligne Roset en Cassina. Elk meubelstuk van deze merken kunnen wij geheel voor je stofferen.

Kleuren

Welke kleur je jouw meubel wilt laten stofferen is compleet aan jou. Groen, blauw, bruin? Alles is mogelijk. Wij komen graag bij je langs met onze kleurenstalen.

Materialen

Er zijn natuurlijk verschillende soorten stof. Welke stof het beste bij het meubelstuk past? Wij adviseren je graag. Van ledere stofferingen tot simpele stof, alles is mogelijk.
black leather sofa

Lederen meubels opnieuw stofferen

Vooral lederen meubels verslijten wel eens. Een lederen meubel opnieuw stofferen vergt vakmanschap. Met 45 jaar ervaring heeft Nicolaas Meubelstoffeerderij de kennis en kunde in huis om dit perfect op te knappen. Zo lijkt jouw lederen meubel weer als nieuw binnen slechts een paar weken. Maak nu een afspraak en laat ons vrijblijvend langskomen om het meubelstuk te bekijken en jou te voorzien van een prijsindicatie.

Meubels stofferen met leer

Als trotse eigenaar van de bekende leren chesterfieldbank, wil je er natuurlijk voor zorgen dat de bank lang mee gaat. Helaas raakt ook deze bank op den duur beschadigd. Meubelstoffeerderij Nicolaas zorgt ervoor dat jouw chesterfieldbank er weer uit ziet als nieuw zodat jij kunt blijven genieten!

Sommige meubels hebben een emotionele waarde. Heb je nog een oude stoel van opa of oma, en wil je deze graag een tweede leven geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meubelreparatie

Ook voor het repareren van meubels ben je bij ons aan het juiste adres. Is de bank of stoel doorgezakt? Onze specialisten repareren het graag voor je!

Deze klanten zijn je voor geweest

Piet Ekking
Lees verder
Ik heb mijn bank opnieuw laten stofferen bij Nicolaas. Het ziet er weer schitterend uit, zo goed als nieuw! Bedankt Nicolaas 🙂
Nicole Hilterman
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Jack Kaandorp
Lees verder
Mijn boot was duidelijk toe aan nieuwe stoffering. Nicolaas heeft puik werk geleverd en het resultaat mag er zeker zijn. Ik ga weer vrolijk het water op!
Vorige
Volgende

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken! Wij komen graag vrijblijvend bij jou aan huis langs om de mogelijkheden te bespreken.