Gratis ophalen & brengen

Boot & jachtstoffering

Je wilt natuurlijk dat jouw boot of jacht er netjes bij ligt. Niet alleen de buitenkant maar ook het interieur moet er netjes uitzien. Meubelstoffeerderij Nicolaas snapt dat het interieur een belangrijk onderdeel is. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het op authentieke wijze stofferen van diverse projecten, waaronder boten en jachten.

Contact

Mogelijkheden boot & jachtstoffering

Bij Meubelstoffeerderij Nicolaas maken we alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit stoffen. Bij boot en jachtstoffering is het belangrijk dat er alleen stoffen gebruikt worden die een lange levensduur hebben en die waterbestendig en zonwerend zijn. Zo kun je langer genieten van het nieuwe interieur en heb je er haast geen onderhoud aan.

Bij Meubelstoffeerderij Nicolaas hebben we een uitgebreid assortiment stoffen. We komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en door te spreken.

Deze klanten zijn je voor geweest

Piet Ekking
Lees verder
Ik heb mijn bank opnieuw laten stofferen bij Nicolaas. Het ziet er weer schitterend uit, zo goed als nieuw! Bedankt Nicolaas 🙂
Nicole Hilterman
Lees verder
Tijdens de strenge lockdown hebben wij geïnvesteerd in het uiterlijk in onze zaak. Alle barkrukken zijn weer in een compleet nieuw jasje gestoken. Wij zijn er enorm blij mee.
Jack Kaandorp
Lees verder
Mijn boot was duidelijk toe aan nieuwe stoffering. Nicolaas heeft puik werk geleverd en het resultaat mag er zeker zijn. Ik ga weer vrolijk het water op!
Previous
Next

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Is het interieur van jouw boot of jacht toe aan een opknapbeurt? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken! Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.